www.calamaresantwerpen.be      Print-mijnvisitekaart      Bezoek-mijnRestaurant   
Last update 20/1/2016 - handelstraat  
Delen:     Linkedin Facebook Twitter Bookmark and Share
   Calamares

Nieuwsbrief Lunch&Diner
Beschrijving
Calamares, Visrestaurant , vis gerechten op marokkaanse wijze. Voor wie de sfeer van de Magreb wil op snuiven in Antwerpen, is Calamares de perfecte keuze. Met veel zin voor detail hebben de twee uitbaters, Ennassar en Azzouz, een gezellige zuiderse ambiance weten te creëren. Wanneer je binnen stapt in het prachtige interieur, geheel met geglazuurde marmermozaïek en lusters, waan je je in een gezellig Marokkaans kuststadje.
Wat bij het binnen komen ook opvalt, is het enorme aanbod van verse producten. Meer dan dertig soorten verse vis en zeevruchten liggen op je te wachten. Hier komen we tot de essentie van het geslaagde concept van Calamares. Voor slechts 18,00 Euro krijg je 1 kilo vis (dat is véél) met een klein supplement voor frieten en groenten.
Deze worden, naar uw smaak, gefrituurd of gegrild. Niet enkel de liefhebbers van gezelligheid en kwaliteit komen hier dus aan hun trekken. Ook de grote eters worden niet teleurgesteld. En dit alles zonder te diep in de portemonnee te moeten tasten.
Een vriendelijk bediening is verzekerd door een immer glimlachende Ennassar en Azzouz die de befaamde Marokkaanse gastvrijheid alle eer aan doen.

Contact
Naam: Calamares
Keuken: Marokkaans, Vis specialiteiten
Adres: Handelsstraat 40
gemeente: 2060, Antwerpen
Tel.: 0472 066 063
   
Website

Aankondigingen
Lekker genieten!   € 18,00 per kilo grote visschotel met verschillende soorten vis, dagvers zoals kabeljauwfilet, zalmfilet, haring, sardines, rodebaarsfilet, tongfilet, tilapiafilet, spieringetjes, calamares, gambas, scampis, krab, mosselen en veel meer ……….
In de koeltoog kan je eenkijkje nemen en je eigen vissen uitzoeken, die ter plekke gewogen worden, zodat je meteen zelf de prijs kan bepalen. De Chefkok zal deze naar wens bereiden.
Brood en sauzen zijn in de prijs inbegrepen.

Openingsuren
Alle dagen open: 12.00 tot 23.00u

Naamkaart
Klik hier om naamkaart te bekijken en afdrukken

Menu's
Lunchmenu
Klik hier voor het openen van onze menukaart

Traiteur
Traiteur: Ja

Calamares - calamari - calamar - kalamar - كاليمارى - cumi-cumi - イカ
Calamares is een Marokkaans visrestaurant dat gelegen is op de handelsstraat in Antwerpen, Gekend als eerste vis eethuis in Antwerpen noord.
Calamaresis a Moroccan seafood restaurant situated on the handelsstraat in Antwerp, Known as the first fish restaurant in Antwerp North.
Calamares est un restaurant de fruits de mer marocain situé sur la handelsstraat à Anvers, connu comme le restaurant de poissons première Anvers-Nord.
Calamares es un restaurante de mariscos marroquí situada en la handelsstraat en Amberes, conocido como el restaurante de pescado por primera vez en Amberes del Norte.
Calamares è un ristorante di pesce marocchino situato sulla handelsstraat di Anversa, conosciuto come il ristorante di pesce prima di Anversa del Nord.
Calamares Antwerp Kuzey ilk balık restoranı olarak bilinen Anvers handelsstraat yer Faslı bir deniz ürünleri restoranı, bir.
Calamares は、アントワープ北朝鮮の最初の魚料理の店として知られるアントワープのhandelsstraat に位置するモロッコのシーフードレストランです
Calamares является марокканский ресторан морепродуктов, расположенный на handelsstraat в Антверпене, известный как первый рыбный ресторан в Антверпене Норт
Calamares adalah restoran seafood Maroko terletak di handelsstraat di Antwerp, Dikenal sebagai restoran ikan pertama di Antwerp Utara.

Pers
Eten in Calamares
Vandaag gaan we naar de Handelsstraat, waar we in het Marokkaanse visrestaurant (naja, restaurant... eettentje) Calamares... calamares eten, maar ook paella, frieten en diverse vissoorten. En dat alles voor een schijntje. Calamares is daarom een must voor wie van vis houdt, weinig geld maar veel honger heeft.
bron:bebo.com  't stad is van iedereen geplaatst door Antwerpen

Pleidooi voor Antwerpen-Noord
Hier vind je in de groente- en fruitwinkels de beste dadels van heel Antwerpen. In de bakkerijen vind je er vaak de beste Marokkaanse patisserieën. En in het kleine restaurant Calamares kun je de beste paella van ’t Stad eten. Dit allemaal voor zeer democratische prijzen.
bron:dewereldmorgen.be - door Hakim De Corte

Virtueel Tour 360

Algemene info:
Prijsklasse: 10 € - 20 €
Capaciteit: 70
Specialiteiten: vis, grill
Vegetarische gerechten: ja
Interieur: authentiek
Take away: ja
Betaalmogelijkheden:
Cashonly 

Traiteur
Bereikbaar: openbaar vervoer ,metro, bus no 34.

Mijn open data-webservice: www.calamaresantwerpen.be
webpagina creatie & update door bibi
fotografie en teksten: wouter-jennes.Ing


meer over :
Een 35-tal soorten verse vis per dag, en toch is het geen viswinkel.
Calamares is een Marokkaans visrestaurant dat uitgebaat wordt door Ennassar en zijn partner Azzouz. Sinds juni 2007 hebben zij de zaak in handen. En het is een succes.
Het principe is eenvoudig: je betaalt 16,50 euro per kilo vis. En een kilo is véél als je het op de schotel ziet liggen. Het assortiment gaat van gamba’s, calamares, scampi, schelpdieren tot tal van soorten vis. Sommige gemarineerd, andere niet. De vis wordt gefrituurd of gegrild, en als je er groenten of frieten bij neemt, betaal je een klein supplement.
Dat het er goed is, getuigt een clienteel met liefde voor vis: Marokkanen, Spanjaarden, zelfs Japanners. Daarnaast natuurlijk ook tal van andere klanten, waaronder veel vaste. Zoals wij. lees meer
bron: 2060.be

Reserveren - Take away - Traiteur : bel 0472 066 063
Mijn nieuwe CMS website en database steeds up-to-date: www.calamaresantwerpen.be

Mijn oude versie website www.calamares.be is niet meer langer actief.
Bovendien vindt u de nieuwste kortingsbon in eltenedorPrint    


Aantal bezoekers: 32484    
Smakelijk eten   Buon appetito  Bessaha
Calamares - Handelsstraat 40 - 2060 Antwerpen © 2011